Poliţistul Marian Godină prezintă pe pagina sa de Facebook o imagine din care reiese că jandarmul filmat în timp ce lovea cu pumnul protestatarii din Piaţa Universităţii a făcut parte şi din dispozitivul care s-a aflat la DNA când liderul PSD Liviu Dragnea a fost la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi se pare mie sau ăsta e acelaşi jandarm care aseară împărţea pumni? Glumesc, nu mi se pare, chiar el e. Hmmm, dar ce protectiv şi calm e de data asta", remarcă poliţistul.

FOTO: Facebook/Marian Godina
FOTO: Facebook/Marian Godina

Jandarmeria face verificări după ce pe reţelele sociale au apărut imagini în care jandarmul loveşte cu pumnul manifestanţii din Piaţa Universităţii.

Instituţia a anunţat că a identificat jandarmul urmând ca, în baza anchetei interne, să fie stabilite cauzele care au dus la acest comportament. Reprezentanţii instituţiei subliniază că a fost o acţiune individuală şi nu a întregului dispozitiv, precizând că există situaţii în care jandarmii din prima linie pot fi supuşi unei presiuni mari care poate duce la astfel de comportamente.

Jandarmeria Capitalei a informat că în cadrul anchetei interne va fi analizat punctual momentul în care jandarmul, a cărui identitate este cunoscută, a lovit manifestanţii din Piaţa Universităţii atunci când aceştia au rupt cordonul de jandarmi şi au împins gardurile de siguranţă, pentru a stabili ce anume a dus la o astfel de atitudine.

Jandarmii au fost prezenţi în noiembrie 2017 de două ori la DNA când a fost chemat Liviu Dragnea la sediul instituţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.