Un TIR plin cu azotat de amoniu şi un autoturism s-au ciocnit, duminică, pe DN 5, în judeţul Giurgiu, pompierii asigurându-se că nu există pericol de explozie. Şoferul camionului a rămas încarcerat, iar medicii au constatat decesul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Giurgiu, un TIR plin cu azotat de amoniu şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 5, în localitatea Uzunu, traficul fiind complet blocat.

”Şoferul TIR-ului este cetăţean de origine turcă. Din informaţiile pe care le avem la acest moment se pare că transportă azotat de amoniu. Echipajul CBRN se deplasează spre locul intervenţiei”, a transmis ISU Giurgiu.

Şoferul camionului a rămas încarcerat. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, dar şi elicopterul SMURD.

”S-au luat toate măsurile necesare pentru evitarea unei posibile explozii ca urmare a intrării în contact a azotatului de amoniu cu motorina scursă din rezervorul TIR-ului. Şoferul autoturismului, din păcate, este decedat, fapt constatat de către medicul de pe elicopterul SMURD”, a mai transmis ISU Giurgiu.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.