Un angajat al companiei care asigură alimentarea cu energie în judeţul Giurgiu s-a rătăcit, joi dimineaţă, pe un câmp, fiind recuperat de echipajele de intevenţie ale ISU. Bărbatul plecase singur la o intervenţie pentru a repara un transformator şi, din cauza întunericului, nu a ajuns unde ar fi trebuit, moment în care a sunat la 112 pentru ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ, echipajele de intervenţie au fost solicitate, joi dimineaţă, pentru a recupera un bărbat rătăcit pe câmpul dintre localităţile Mihăileşti şi Drăgănescu. 

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, din Bucureşti este angajat al companiei de electricitate care asigură furnizarea de energie în judeţul Giurgiu, iar joi dimineaţă, înainte de a se lumina de ziuă, a primit un apel pentru a interveni să repare un transformator.

Electricianul, al cărui loc de muncă este situat pe câmpul dintre cele două localităţi, a plecat singur, iar, din cauza întunericului şi a faptului că toată zona este acoperită cu un strat gros de zăpadă, s-a rătăcit.

El a sunat la 112, iar pompierii din Giurgiu l-au recuperat şi l-au dus până într-o zonă din care şi-a putut continua drumul spre casă.

Potrivit reprezentatului ISU Giurgiu, bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.