Un pakistanez ascuns sub un camion, pe roata de rezervă, a fost prins de către poliţiştii de frontieră din Giurgiu în timp ce încerca să intre în ţară. Bărbatul a declarat că voia să ajungă în Austria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, duminică, în jurul orei 1.00, într-un camion înmatriculat în Turcia care, conform documentelor, transporta calorifere pentru o firmă din România, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

”La controlul efectuat asupra autocamionului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă sub autovehicul, pe roata de rezervă, o persoană de sex masculin, care nu deţinea documente de identitate”, se arată în comunicatul publicat luni.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor de frontieră că este din Pakistan, are 33 de ani şi voia să ajungă la muncă în Austria.

Şoferul camionul a declarat că nu ştia nimic despre bărbatul ascuns pe roata de rezervă.

Conform protocolului româno-bulgar cei doi bărbaţi şi camionul au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră din ţara vecină, în vederea continuării cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.