Un bărbat de 36 de ani din Giurgiu este cercetat de poliţişti, după ce l-a tăiat cu un cuţit la gât pe şoferul unui taxi şi a fugit după comiterea faptei, el fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Giurgiu, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană necunoscută despre faptul că, în extravilanul comunei Oinacu, a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât.
 
"În urma sesizării, poliţiştii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe D.J. 507, doar un bărbat de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului. Victima a fost preluată  de o ambulanţă şi transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat. 
 
Poliţiştii şi procurorii au făcut cercetări în acest caz şi au stabilit că în noaptea de 12/13 aprilie, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în Giurgiu.
 
"Pe traseu, în urma unei discuţii contradictorii care a degenerat, bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit”, a mai spus sursa citată.
 
În urma activităţilor desfăşurate, bărbatul a fost găsit în scurt timp în municipiul Giurgiu. El a fost reţinut pentru tentativă de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.