Echipele de intervenţie ale Poliţiei şi Brigăzii Antiteroriste a SRI au descoperit că în geanta suspectă care a fost semnalată, miercuri după-amiază, în apropiere de Ambasada Tunisiei se aflau haine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brigada Antiteroristă a SRI a verificat încărcătura genţii suspecte semnalate în zona Ambasadei Tunisiei din Bucureşti şi a constatat că bagajul abandonat conţinea haine.

Jandarmii care asigură paza în apropierea Ambasadei Tunisiei au sesizat, miercuri, că pe una dintre laturile clădirii există un pachet suspect şi au alertat Poliţia şi Brigada Antiteroristă a SRI.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Geanta care li s-a părut suspectă jandarmilor este un troller uzat, care era abandonat de mai mult timp pe una dintre laturile clădirii diplomatice aflate pe strada Clucerului 46 din Sectorul 1 al Capitalei. Zona a fost delimitată de Secţia 2 de Poliţie pe perioada în care echipajele Brigăzii Antiteroriste din SRI au verificat conţinutul genţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.