Un tânăr şi mama acestuia au fost reţinuţi pentru proxenetism fiind acuzaţi că ar fi determinat mai multe tinere, între care şi două minore, să practice prostituţia. Potrivit anchetatorilor, bărbatul racola femeile prin metoda ”lover boy”, în timp ce mama acestuia colecta banii şi le supraveghea pe tinere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale aveau informaţii că cei doi ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei şi i-au ridicat joi, în urma unei acţiuni pe raza municipiului Galaţi.

Potrivit unui comunicat de vineri al Poliţiei Galaţi, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2015-2016, tânărul de 25 de ani a determinat mai multe femei, între care şi două minore, prin metoda ”lover boy”, să practice prostituţia. Din activitatea infracţională, bărbatul ar fi obţinut peste 70.000 de lei, bani ce erau colectaţi de către mama acestuia, în vârstă de 47 de ani, care avea şi rolul de a supraveghea tinerele.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca vineri să fie prezentaţi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.