Un tânăr din localitatea gălăţeană Iveşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat şi a bătut, în toaleta bisericii, o femeie, de 82 de ani, care a decedat ulterior la spital. Tânărul are antecedente penale pentru furturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate, a declarat, miercuri, că din cercetările efectuate în dosar reiese că, în 8 aprilie, Nicolae Irinoiu Negoiţă a urmărit-o pe femeia în vârstă de 82 de ani în toaleta bisericii unde i-a aplicat mai multe lovituri şi a violat-o.

"Infracţiunea s-a petrecut în toaleta bisericii din localitatea Iveşti, în timpul zilei. A bătut-o foarte tare şi a violat-o. Victima prezenta multiple lovituri în zona capului, a pieptului, fracturi costale, echimoze foarte multe", a precizat Liliana Istrate.

Femeia rănită a fost găsită de către o persoană care a sunat la 112 şi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi, însă în noaptea de marţi spre miercuri a decedat.

Agresorul a fost identificat, marţi, iar în cursul zilei de miercuri a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind cercetat pentru omor calificat şi viol.

Tânărul de 24 de ani are antecedente penale, după ce a fi fost implicat în mai multe furturi.                   
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.