Un bărbat din Galaţi şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în picioare şi a fost, la rândul său, rănit de poliţiştii care au intervenit. Aceştia au tras un foc de armă către picioarele bărbatului, în încercarea de a-l calma şi de a-l opri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În localitatea Tecuci, pe fondul unor disensiuni, un bărbat, în mod violent (utilizând un cuţit), şi-a rănit soţia, iîn zona membrelor inferioare. Poliţiştii au intervenit prompt, autorul fiind imediat localizat, iar pentru că acesta a manifestat ostilitate, poliţiştii au executat un foc, în zona membrelor inferioare, pentru înlăturarea stării de pericol”, au transmis, luni, poliţiştii din Galaţi.

Potrivit acestora, incidentul s-a petrecut pe stradă, ambii fiind transportaţi la spital.

IPJ Galaţi precizează că viaţa bărbatului nu a fost pusă în pericol. De asemenea, soţia bărbatului este în afara oricărui pericol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.