Un gălăţean băut a atacat cu o macetă un grup de tineri, în timpul conflictului, individul încercând să atace inclusiv jandarmii chemaţi la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi anunţă, luni, că incidentul a avut loc duminică noapte, jandarmii fiind direcţionaţi către un bloc din oraş unde era sesizat faptul că o persoană este atacată de către un bărbat.  

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat trei tineri care ţin blocată uşa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o macetă şi au încercat să o oprească, blocând uşa. 

Jandarmii le-au cerut celor trei să lase uşa liberă, iar în acel moment, din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Văzând că de faţă sunt şi jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.     

 Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul Poliţiei. 

"Bărbatul a declarat verbal jandarmilor că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa", au menţionat reprezentanţii IJJ Galaţi,   

 Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de Poliţie. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.