Circulaţia pe DN 25 Tecuci-Galaţi, la km 60, în zona localităţii Braniştea, este blocată marţi dimineaţă din cauza unui accident produs între o autoutilitară şi un autocamion, accident în urma căruia 3 persoane au fost rănite grav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit ISU Galaţi, marţi dimineaţă,  trei oameni au fost grav răniţi după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit pe DN 25, Tecuci-Galaţi, la km 60, în zona localităţii Braniştea.

Coliziunea s-a produs între un autocamion şi o autoutilitară, potrivit Infotrafic, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

La faţa locului au fost direcţionate importante forţe de intervenţie: pompieri, paramedici SMURD, poliţişti, medici de la Ambulanţă.

”DN 25 este blocat. Acţionează echipajul SMURD tip C, echipajul SMURD tip B, o ambulanţă SAJ şi o autosepcială de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi”, a transmis ISU Galaţi.

Traficul pe DN 25, în urma accidentului este blocat de zeci de minute pentru efectuarea cercetărilor.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române,* pe DN 25 Tecuci – Galaţi, la kilometrul 60, în zona localităţii Braniştea, judeţul Galaţi, a avut loc o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului, produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, două persoane au fost rănite. Circulaţia rutieră este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.