Un poliţist din Bucureşti, aflat în timpul liber şi la volanul maşinii personale, a fost atacat în Galaţi de doi indivizi, care l-au bătut cu pumnii şi cu picioarele. Agresorii au fost reţinuţi, iar miercuri vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, incidentul s-a produs marţi seară, în jurul orei 21.10.

”Un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa cu autoturismul pe Str, 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci şi, în faţa colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturism-ul cu un obiect. În momentul in care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Ordine Publică Tecuci şi luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori care au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei”, a transmis comisar-şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi.

Agresosorii, de 41 şi respectiv 28 de ani, ambii din Tecuci, sunt cercetaţi acum pentru lovire sau alte violenţe.

În cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă. Cei doi au antecedente penale.

Surse din anchetă susţin că bucureşteanul ar fi fost atacat după ce agresorii ar fi observat în autoturism cascheta de poliţist.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.