Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc pe un drum judeţean din judeţeţul Galaţi, la ieşire din comuna Schela. Şoferul unui autoturism a pătruns de pe un drum secuntar pe şosea fără să se asigure, fiind lovit de o maşină care circula pe drumul principal. Unul dintre adulţii răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Galaţi.

 

Purtătorul de cuvânt al PJ Galaţi, Crina Dragu Mioara, a declarat că un accident a avut loc, sâmbătă, pe drumul judeţean 251, la ieşire din comuna Schela.

 

Un tânăr de 22 de ani aflat la volanul unei maşini a pătrus de pe un drum secundar pe şosea fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autotuirism condus de un bărbat de 44 de ani.

 

În urma accidentului, opt persoane din ambele maşini au fost rănite, fiind vorba despre cinci adulţi şi trei copii.

 

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi au precizat că la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje, inclusiv maşina de descarcerare, fiind necesară scoaterea unei persoane dintr-un autoturism.

 

Persoana încarcerată a fost preluată de către un elicopter SMURD şi transporată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

 

Restul victimelor au fost preluate de ambulanţe şi transportate la unităţi medicale din municipiul Galaţi. Copiii au fost predaţi medicilor de la Spitalul de Copii ”Sfântul Ioan”, iar adulţii la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalullui Judeţean.

 

Medicii au precizat că starea victimelor este stabilă şi nu au suferit răni grave.

 

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.