Opt persoane din Galaţi au fost reţinute, iar joi vor fi duse în faţa instanţei cu propunere de arestare, după ce s-au bătut în plină stradă, provocând mai multe distrugeri.suspecţii sunt acuzaţi de mai multe infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, incidentul a avut loc în localitatea Podoleni, unde trei clanuri rivale s-au încăierat din cauza unor neînţelegeri mai vechi.

Participanţii la scandal au aruncat cu pietre şi s-au lovit cu bâtele, două autoturisme şi un gard din plăci de beton fiind distruse.

Trupele speciale ale Poliţiei Galaţi au intervenit pentru aplanarea conflictului şi restabilirea ordinii publice.

”Din cercetările efectuate ulterior, s-a stabilit că, pe fondul unei neîntelegeri mai vechi, membrii a trei familii, din localitate, s-ar fi încăierat, folosind pietre şi alte obiecte contondente şi provocând, în acest context, avarierea a două autoturisme, precum şi distrugerea unui gard din plăci de beton”, a precizat joi IPJ Galaţi.

Opt oameni, cu vârste între 14 şi 55 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Ei sunt cercetaţi pentru mai multe infracţiuni, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.