O femeie de 60 de ani, din Galaţi, a murit, miercuri, după ce în camera casei în care locuia s-a produs un incendiu, cel mai probabil, din cauza unei ţigări uitată aprinsă, trupul carbonizat al femeii fiind găsit de către pompierii care au intervenit pentru lichidarea flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au fost solicitaţi să intervină la un incendiu care s-a produs la o casă de pe strada Caşin, din municipiul Galaţi.

La faţa locului, au ajuns echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi un echiaj SMURD.

"Incendiul s-a manifestat doar într-o încăpere a casei, a fost lichidat, însă în cameră a fost găsit trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 60 de ani", a spus Chiriţă.

Din primele cercetări şi relatări ale unor rude ale femeii, s-ar părea că incendiul s-a produs din cauza unei ţigări care a fost uitată aprinsă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.