Două tinere din judeţul Galaţi şi copiii lor, de 2 şi 3 ani, au fost transportate, duminică, la spitalul din Târgu Bujor, în stare gravă, existând suspiciunea de toxiinfectie alimentară de la conserve de peşte sau de intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, una dintre mame a sunat, duminică, solicitând salvarea în localitatea Fântâneşti.

Când au ajuns la locuinţa respectivă, salvatorii au găsit  2 femei şi copiii lor, de 2 şi 3 ani, care se simţeau foarte rău.

În urma verificărilor, pompierii şi echipajul medical au aflat că cei patru au mâncat, sâmbătă seară, conserve de peşte, iar peste noapte copiii au vărsat şi le-a fost foarte rău.

În acest moment, medicii şi pompierii suspicionează o toxiinfecţie alimentară, dar şi o intoxicare a celor 4 cu monoxid de carbon, în casă simţindu-se un miros suspect.

Cei 4 au fost transportaţi în stare gravă la spitalul din Târgu Bujor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.