Doi bărbaţi care transportau cu o autoutilitară 180 de kilograme de sturioni, din specia nisetru, au fost depistaţi de polişişti pe raza localităţii gălăţene Braniştea. Cei doi sunt cercetaţi pentru

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi, doi bărbaţi, de 47 şi 49 de ani, fost depistaţi, pe raza localităţii gălăţene Braniştea, în timp ce transportau sturioni cu o autoutilitară.

Bărbaţii şi autoutilitara au fost duşi la sediul Inpectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, iar în prezenţa unui reprezentant al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură s-a constatat că erau 180 de kilograme de sturioni din specia nisetru, cu dimensiunile cuprinse între 100-120 centimetri.

Vehiculul şi bunurile depistate au fost indisponibilizate, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport al sturionilor fără documente şi marcaje legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.