Un băiat în vârstă de şase ani din judeţul Galaţi, lovit la cap de un cal, a fost transportat, miercuri, la spital cu elicopterul SMURD, băiatul suferind un traumatism cranio-cerebral, însă starea lui este stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină în satul Adam, din comuna Drăguşeni, unde un copil în vârstă de şase ani a fost lovit lovit la cap de un cal.

"Copilul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Galaţi, apoi a fost preluat de o ambulanţă care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii «Sf. Ioan» din Galaţi", a spus Chiriţă.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Copii, starea copilului este una stabilă.

"Este vorba despre un copil de şase ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar starea lui este una stabilă în momentul de faţă", a declarat Victoriţa Ştefănescu, managerul Spitalului de Copii din Galaţi.

Copilul va rămâne în continuare internat pentru investigaţii medicale amănunţite şi tratament. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.