Cinci persoane au fost rănite, luni seară, după ce maşina cu care se deplasau a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, maşina condusă de un bărbat de 41 de ani, din Drăguşeni, a lovit un cap de pod din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe cupolă.

Toţi ocupanţii autoturismului, 5 bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 18 şi 41 de ani, au suferit leziuni, au primit îngrijiri la faţa locului şi apoi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor de către echipajele de la ambulanţă.

Unul dintre pasageri, aflat pe locul din dreapta spate în autoturism, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” Galaţi.

Circulaţia în zonă a fost oprită aproximativ o oră pentru cercetări şi pentru  acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.