Bărbatul de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Umbrăreşti, reţinut după ce şi-a ucis fiul de 22 ani cu o lovitură de cuţit în inimă, în urma unui conflict, a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis, luni, propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile formulată de către procurori pe numele bărbatului de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Umbrăreşti, reţinut duminică seara după ce şi-a ucis fiul de 22 ani. 

Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări a reieşit că bărbatul, care consuma frecvent alcool, devenea deseori agresiv şi o lovea pe soţia sa, iar dumincă seara între el şi fiul său a izbucnit un conflict, mai ales că tânărul, recent venit acasă de la muncă din Italia voia să o ia pe mama sa cu el înapoi Italia.

Astfel, la un moment dat, duminică seara, tatăl a luat un cuţit cu o lamă de 16 centimetri pe care i l-a înfipt în inimă fiului, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul acestuia.

"Un echipaj al ambulanţei a fost solicitat să intervină duminică în localitatea Umbrăreşti, unde un tânăr de 22 de ani prezenta o plagă înjunghiată în inimă. Avea o hemorgaie puternică. A fost o singură lovitură, fatală. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind găsit decedat de către colegii noştri", a afirmat şeful Serviciului Judeţean de Ambulamţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi. 

După ce i-a înfipt cuţitul în inimă fiului, bărbatul a fugit, dar a fost prins la scurt timp de către poliţişti. În faţa anchetatorilor, el şi-a recunoscut fapta, însă a spus că şi-a înjunghiat fiul după ce acesta l-ar fi lovit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.