Poliţiştii din Galaţi au deschis o anchetă în cazul morţii unei adolescente de 17 ani din localitatea gălăţeană Braniştea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra a fost internată, duminică, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Sfântul Ioan Galaţi după ce ar fi înghiţit un pumn de medicamente, încercând să-şi ia viaţa.

Ajunşi la spital, chemaţi de medici, poliţiştii nu au putut discuta cu ea pentru a afla ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem, întrucât era în stare extrem de gravă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că fata avea pe corp mai multe vânătăi pe picioare, pe gât şi pe corp, motiv pentru care au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

O zi mai târziu, adolescenta a murit în spital, astfel că în dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei, în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei.

"În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violenţe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei", conform IPJ Galaţi.

Poliţiştii şi procurorii trebuie să lămurească împrejurările exacte în care a murit minora, existând unele informaţii conform cărora ea ar fi fost agresată de un bărbat cu care ar fi avut o relaţie.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.