Fostul consilier prezidenţial pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică, rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 1 B, a murit la Spitalul Judeţean Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătoruluoi de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul a fost adus în comă la Unitatea de Primire Urgenţe, cu multiple traumatisme. Medicii au încercat să-l salveze, l-au resuscitat, însă, în final, a fost declarat decesul.

Gheorghe Mirică a fost rănit, vineri dimineaţă, într-un accident de circulaţie după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a lovit de un TIR.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal adjunct Mihail Drăghiciu, un bărbat de 71 de ani din Bucureşti circula cu un autoturism pe DN 1 B, dinspre Buzău către Ploieşti, când, la un moment dat, a intrat în depăşire, lovind frontal un autotren care rula regulamentar pe sens opus.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas cu picioarele blocate în mormanul de fiare, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare  pentru a-l salva. Bărbatul a fost preluat în stare comatoasă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău. 

Gheorghe Mirica este fost politician. De-a lungul vremii, el a trecut prin mai multe partide, între care PRU, PSM şi PND, al cărui secretar general adjunct era în 2016.

Gheorghe Mirică a fost consilier prezidenţial pe probleme economice în mandatul lui Ion Iliescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.