Fiul fostului campion mondial la box Leonard Doroftei a fost implicat într-un accident rutier produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Ploieşti, tânărul lovind din spate un autoturism pe care l-a proiectat în alte două autovehicule parcate. El nu consumase alcool şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, pe şoseaua Vestului din Ploieşti. Tânărul în vârstă de 20 de ani nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism care circula în faţa sa, iar autoturismul pe care fiul lui Doroftei îl conducea a lovit din spate autoturismul care circula regulamentar,  proiectându-l în alte două autovehicule parcate pe marginea drumului. 

În urma impactului, şoferul autoturismului lovit de maşina condusă de fiul lui Leonard Doroftei a primit îngrijiri medicale la locul accidentului,  însă nu a fost transportat la spital. 

Poliţiştii l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, care a arătat că acesta nu consumase alcool. Fiul lui Doroftei e cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.