Tânăra de 16 ani care era internată într-un centru de plasament din municipiul Lugoj, a fost găsită de poliţişti pe raza oraşului. Aceasta nu a fost supusă vreunui act de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ramona Majlat, adolescenta de 16 ani, internată într-un centru de plasament care a fost dată dispărută, după ce nu s-a mai întors vineri de la şcoală, a fost găsită în municipiul Lugoj din judeţul Timiş.
Fata se afla împreună cu prietenul ei, un băiat din oraşul Recaş, judeţul Timiş.
A fost preluată de poliţişti şi dusă la centrul de plasament unde locuieşte.
Sâmbătă dimineaţa, reprezentanţii IPJ Timiş anunţau dispariţia unei fete de 16 ani, Ramona Majlat, care era internată la un centru de plasament din Lugoj. Potrivit sursei citate, fata a plecat vineri la şcoală şi nu a mai revenit. Dispariţia ei a fost semnalată vineri seara, în jurul orei 20.00
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.