Fata de 14 ani, care a dispărut din judeţul Tulcea în noaptea de marţi spre miercuri, a fost găsită, duminică dimineaţa, în gara Timişoara Nord, poliţiştii stabilind că nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că în urma activităţilor desfăşurate la nivel naţionale, Denisa Gabriela Coadă, în vârstă de 14 ani, din Mahmudia, a fost găsită, duminică, în jurul orei 6.15, în gara Timişoara Nord. 
“Adolescenta a fost găsită cu sprijinul poliţiştilor din Timişoara, urmând să fie condusă la un centru de  primire D.G.A.S.P.C. Timişoara.Din primele discuţii purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, a anunţat IPJ Tulcea
 
Fata a dispărut de acasă în noaptea de marţi spre miercuri. Ea a fost căutată de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Căutările în zona apropiată de locuinţa sa au fost făcute şi cu câini de urmă şi cu o dronă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.