Fata de 12 ani rănită grav în accidentul de joi, din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un tren a lovit un autoturism, a murit la spital, bilanţul accidentului ajungând astfel la cinci persoane decedate. Copila fusese luată de la locul accidentului de un elicopter SMURD şi dusă la un spital din Târgu Mureş, ea fiind singura supravieţuitoare a tragediei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat, vineri, pentru News.ro, că o fetiţă de 12 ani care supravieţuise în urma accidentului de joi când un tren a lovit un autoturism a murit la spital.

Fata a fost transportată joi cu un elicopter SMURD la un spital din Târgu Mureş, după ce a fost resuscitată de către medici la locul accidentului.

Bilanţul accidentului a ajuns astfel la cinci persoane decedate, fiind vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsău au precizat că impactul a fost extrem de violent, autoturismul fiind târât pe calea ferată aproximativ două sute de metri.

Accidentul s-a petrecut joi după-amiază, iar trei persoane au murit pe loc, alte două fiind rănite grav şi intrând în stop cardio-respirator, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, în municipiul Bistriţa. Una dintre persoanele rănite a murit la scurt timp la spital, iar fata de 12 ani a fost dusă cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş, murind vineri în spital.

Poliţiştii au stabilit că tânăra care a provocat accidentul, în vârstă de 19 ani, avea permis de conducere de puţin timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.