Un incident major, similar celui produs vineri, a mai avut loc la Rafinăria Petromidia în vara lui 2016. Pe data de 22 august, în jurul orei 18 s-a produs un incendiu la rafinărie. Pentru stingerea focului au intervenit echipajele de pompieri ale Rafinariei Petromidia, alături de cele de la Inspectoratul de Urgenţă Dobrogea si de la Staţia de Pompieri Midia-Năvodari. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În urma exploziei, patru persoane, angajaţi ai Rafinăriei Petromidia, au fost răniţi, având arsuri. 
Victimele exploziei au fost un bărbat de 35 de ani, cu arsuri gradul III pe 100% din suprafaţa corpului. Acesta era stabil, intubat fiind transportat la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Un alt bărbat, de 49 de ani, avea arsuri gradul II şi III pe 25% din suprafaţa corpului, fiind transportat la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.
Ceilalţi doi bărbaţi, de 34 şi 58 de ani, au suferit arsuri de gradul II-III pe 20% şi respectiv 24% din suprafaţa corpului şi au ajuns la Spitalul de Arşi din Capitală.
După câteva ore, bărbatul de 35 de ani a murit. 
Incidentul a avut loc atunci în zona instalaţiei de distilare în vid.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.