Poliţia a deschis dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de distrugere din culpă şi ucidere din culpă, în urma exploziei şi a incendiului produse duminică într-un apartament din Sibiu, soldate cu moartea a două persoane şi cu distrugerea altor 15 apartamente şi a cinci maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la evenimentul înregistrat în această dimineaţă, pe strada Iazului din municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, respectiv ucidere din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs acest incident”, a anunţat IPJ Sibiu.

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 51 de ani. Cincisprezece apartamente şi cinci maşini au fost afectate. Cauza exploziei a fost o acumulare de gaze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.