Europarlamentarul Traian Răzvan Ungureanu, aflat în Parlamentul European, spune că "totul este paralizat" la această oră la Bruxelles, iar străzile sunt aproape pustii în urma exploziilor de la aeroport şi metrou, el acuzând că "serviciile de securitate belgiene se calcă pe picioare, iar Bruxelles-ul a devenit o pepinieră de racolare a teroriştilor din cartierul arab".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acum totul este paralizat aici - traficul rutier, inclusiv pe autostrada spre aeroport, circulaţia metroului. Străzile sunt aproape pustii, e uluială generală", afirmă Traian Ungureanu, aflat la aceastră oră în sediul Parlamentului European.

El mai spune că nu există informaţii până acum că printre victime s-ar afla şi angajaţi ai Parlamentului European: "Sunt mii de oameni care vin zilnic spre sediul Parlamentului European folosind acest metrou. Nnu există informaţii că vreun angajat ar fi printre victime".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Europarlamentarul român a mai spus că "serviciile de securitate belgiene se calcă pe picioare, iar Bruxelles-ul a devenit o pepinieră de racolare a teroriştilor din cartierul arab".

Marţi dimineaţă, pe aeroportul din Bruxelles s-au produs două deflagraţii soldate cu 11 morţi şi 30 de răniţi. Ulterior, patru deflagraţii au avut loc în mai multe staţii de metrou din capitala Belgiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.