Douăzeci de persoane s-au evacuat, duminică seara, dintr-un bloc din Tulcea, în urma unui incendiu produs într-o garsonieră, focul fiind provocat de o tigaie uitată pe foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii din cadrul detaşamentului de pompieri Tulcea au intervenit, duminică seara, pentru stingerea unui incendiu produs la locuinţă dintr-un bloc de garsoniere cu degajări mari de fum. 
 
“În scurt timp la faţa locului au ajuns două autospeciale de stingere, o autoscară şi 11 subofiţeri care au evaluat situaţia şi au stins incendiul care se manifesta în bucătăria garsonierei. Aproximativ 20 de persoane, atât adulţi cât şi copiii s-au auto evacuat din clădire în siguranţă până la ajungerea echipajelor de pompieri”, a precizat ISU Tulcea.
 
Sursa citată a menţionat că incediul a fost provocat de o tigaie uitată pe foc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.