Două persoane au fost reţinute în urma atacului comis, luni, la o pizzerie din oraşul Buzău, în timp ce poliţiştii fac cercetări pentru descoperirea ultimului suspect care ar fi fost implicat. În urma percheziţiilor domiciliare făcute în casele suspecţilor, poliţiştii au găsit un întreg arsenal de albe albe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, agent şef adjunct Amalia Călugăru, cinci persoane au fost ridicate şi duse la audieri în urma atacului de luni în urma căruia patronul unei pizzerii a fost rănit la mână cu o macetă, iar localul a fost distrus de persoane care ar fi solicitat taxă de protecţie.

La finalul audierilor, doiuă persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, se fac cercetări pentru descoperirea celui de-al şaselea suspect.

Între timp, poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliile suspecţilor unde au găsit un adevărat arsenal de arme albe: macete, crose, bâte şi bastoane telescopice.

Şase persoane de etnie romă au provocat, luni  distrugeri la o pizzerie din Buzău, având macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului, căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro.

Suspecţii au fugit apoi cu două maşini pe care poliţiştii le-au găsit abandonate în oraş. Iniţial au fost prinşi trei dintre suspecţi, echipele de poliţişti găsind apoi şi alte două persoane implicate. Printre cele cinci persoane audiate se află şi liderul grupării, cunoscut sub numele de Edison.




 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.