Anchetatorii din judeţul Ilfov au deschis un dosar penal pentru furt calificat, vătămare corporală din culpă şi distrugere, în urma accidentului din judeţul Ilfov în care au fost implicate şapte maşini. De asemenea, poliţiştii încearcă să găsească şi persoanele care au sustras suma de 650.000 de lei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prezent, poliţiştii oraşului Măgurele  efectuează activităţi specifice pentru identificarea şi depistarea autorilor bănuiţi de comiterea faptei sesizate, cercetările fiind efectuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, vătămare corporală din culpă şi distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis, miercuri seară, IPJ Ilfov.

Poliţiştii din Ilfov au demarat o anchetă, marţi seară, după un accident produs la Jilava, în care au fost implicate şapte maşini şi în care trei persoane au fost rănite.

Un bărbat susţine că încerca să prindă mai multe persoane care-i furaseră o geantă cu 650.000 de lei din maşina parcată în faţa casei.

”La momentul deplasării la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori. Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate”, au transmis poliţiştii.

Aceştia au anunţat că în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti, de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube materiale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.