Un tânăr care conducea fără permis a fost urmărit de poliţiştii din Dolj, după ce a refuzat să oprească la semnal, iar la un moment dat s-a răsturnat cu maşina, fără a fi rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii din Filiaşi au vrut să oprească, joi, un autoturism care circula pe strada Gării din localitate.
 
“Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, iar ulterior pe D.N. 6, până în localitatea Totomireşti, unde, într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe carosabil. Poliţiştii au intervenit imediat şi l-au scos pe conducătorul auto din autoturism, fără ca acesta să fi suferit vătămări. În urma legitimării s-a stabilit că este un tânăr de 18 ani, din oraşul Filiaşi, care nu deţine permis de conducere”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.