Un tânăr fără permis este cercetat de poliţiştii doljeni, după ce a intrat cu autoturismul în două maşini parcate, a accidentat un bărbat care se afla într-una dintre maşinile lovite şi apoi a fugit de la locul faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Melineşti, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.
 
“În fapt, în seara de 10 aprilie, ora 22.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o unitate medicală din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, un tânăr de 25 de ani, din comuna Melineşti s-a prezentat la camera de gardă cu leziuni la nivelul picioarelor. Iniţial, acesta le-a declarat poliţiştilor că a suferit vătămările în urma unei lovituri cu un obiect metalic, ulterior stabilindu-se că a fost victima unui accident rutier, în comuna Melineşti, sat Negoieşti. 
Din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Craiova, s-a stabilit că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Melineşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Negoieşti, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme parcate, între acestea aflându-se tânărul de 25 de ani, din comuna Melineşti, care s-a prezentat singur la spital”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că şoferul a părăsit locul accidentului şi a mers pe un teren agricol unde a demontat numerele de înmatriculare de pe autoturism, 
 
El a fost prins în cursul zilei de marţi, poliţiştii stabilind că nu are permis de conducere. 
 
Bărbatul de 24 de ani va fi prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.