Un profesor de istorie de la un liceu din Craiova a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, după ce a fost reclamat de către o elevă care susţine că bărbatul i-a cerut favoruri sexuale pentru a-i majora notele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest caz a fost deschisă în urma unui apel la 112. 
 
”La data de 23 mai a.c.,  poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de o tânără de 19 ani, elevă, din Craiova cu privire la faptul că un bărbat de 66 de ani, profesor, ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătăţirii situaţiei şcolare la materia pe care o predă”, informează Poliţia judeţeană Dolj.
 
În urma sesizării poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au făcut, la 26 mai, o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, din Craiova, în urma căreia a fost ridicat telefonul mobil care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii. Luni, el a fost reţinut pentru 24 de ore. 
 
Profesorul în vârstă de 66 de ani, predă istoria la un liceu din municipiu, au precizat pentru News.ro surse judiciare. 
 
În cursul zilei de marţi, cadrul didactic va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.