Poliţiştii caută un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Bârca, judeţul Dolj, care a plecat către casă de la nişte rude, dar nu a mai ajuns. Bunica sa a alertat autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de ieri, 5 iulie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj cu privire la faptul că nepotul său, Litu Florin, de 13 ani, a plecat de la locuinţa rudelor sale din comuna Lipovu, cărora le-a spus că se duce acasă, în comuna Bârca, dar nu a mai ajuns”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Română.

Poliţiştii au transmis semnalmentele copilului şi solicită ajutor pentru depistarea lui.

Semnalmente: înălţime - 1,50 m, greutate – 35 de kilograme, păr castaniu, faţa ovală, ochi căprui, ten masliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou vişiniu, pantaloni scurţi, de culoare neagră, iar în picioare avea pantofi sport albi, cu modele albastre şi roşii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.