O femeie de 26 de ani din judeţul Dolj a fost agresată de un bărbat de 49 de ani, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, în cursul zilei de luni, prin plângere scrisă, de o tânără de 26 de ani, din Băileşti, dar care locuieşte fără forme legale în Craiova, că a fost victima unei agresiuni.
 
Ea a povestit anchetatorilor că, în timp ce se afla pe strada Vlad Ţepeş, a fost agresată de un bărbat de 49 de ani, din Craiova, împreună cu alţi membri ai familiei sale.
 
De asemenea, femeia a mai sesizat poliţişti de faptul că în urma confictului, i-a fost distrus telefonul mobil, fiindu-i cauzat un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei.
 
Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde nu a rămas internată.
 
Poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.