O maşină de pompieri aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla în misiune şi se îndrepta spre un incendiu izbucnit la o locuinţă. Autospeciala nu a suferit avarii în urma evenimentului şi şi-a putut continua drumul. În urma incendiului, un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a transmis că pompierii au fost anunţaţi, joi, de izbucnirea unui incendiu la o casă în localitatea Gogoşu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 
 
“Pe timpul deplasării spre incendiul din comuna Gogoşu, una din autospecialele de intervenţie a fost implicată într-o tamponare uşoara cu un alt autovehicul, fără a fi înregistrate victime. Autospeciala de intervenţie nu a suferit pagube în urma impactului continuându-şi deplasarea către incendiu. Menţionăm că au fost înştiinţate organele competente în astfel de situaţii”, a precizat ISU Dolj.
 
Sursa citată a menţionat că în momentul ajungerii echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta la o casă, iar în interior a fost găsit mort un bărbat. 
 
Pompierii au reuşit să stingă incendiului şi au stabilit că focul a pornit de la un reşou folosit pentru gătit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.