Copilul în vârstă de şase ani din judeţul Dolj, dispărut de acasă vineri, a fost găsit teafăr pe un câmp, la aproximativ zece kilometri de casă, el fiind însoţit de câinele său. Băiatul nu a fost victima unei infracţiuni, fiind dus la spital pentru efectuarea unor investigaţii amănunţite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma căutărilor efectuate de reprezentanţi din cadrul Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General de Aviaţie, copilul în vârstă de 6 ani şi 11 luni, care a părăsit în mod voluntar locuinţa de domiciliu, în cursul zilei de vineri,  a fost găsit sâmbătă dimineaţa.

“Copilul este în afara oricărui pericol, însă a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigaţii amănunţite. Din primele informaţii se pare că minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au precizat reprezentanţii IPJ.

Copilul a fost găsit în jurul orei 10.45, pe câmp, între localităţile Negoi şi Catane, la aproximativ 10 kilometri de locuinţa sa, de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în urma eforturilor susţinute desfăşurate în cooperare cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Încă de la momentul sesizării poliţiştilor, cu privire la dispariţia minorului, au fost formate echipe de căutare, care au fost angrenate în misiune pe tot parcursul nopţii, până la momentul găsirii copilului.

Băiatul a fost însoţit permanent de către câinele său.

Echipele de căutare de la nivelul solului alcătuite din poliţie, jandarmerie, pompieri,  poliţie de frontieră şi voluntari au fost sprijinite de un elicopter dotat cu termoviziune, aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.