Bărbatul care a încercat să fure dintr-o agenţie bancară din Motăţei, judeţul Dolj, a fost prins de poliţişti, el fiind cercetat pentru tentativă de furt calificat. El are 22 de ani şi este din Maglavit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, sâmbătă, a fost identificat şi prins un bărbat de 22 de ani, din Maglavit, bănuit de tentativă de furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi, despre faptul că, în noaptea precedentă, au fost provocate distrugeri la imobilul în care este amplasat un punct de lucru al unei bănci din comuna Moţăţei.

Poliţişti au constatat că, în noaptea de 12/13 iunie a.c., o persoană a pătruns prin efracţie în sediul agenţiei bancare, spărgând peretele din spate al imobilului, apoi a forţat uşa de acces în camera unde se afla seiful. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seiful nu prezenta urme de forţare, iar în urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri.

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi şi l-au căutat pe bărbat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.