Doi tineri de 22 de ani din comuna Matca, judeţul Galaţi, au fost plasaţi sub control judiciar după ce, mascaţi şi cu mănuşi în mâini, au încercat să spargă o casă de pariuri din localitate şi au fost puşi pe fugă de sistemul de alarmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale Tecuci au identificat doi bărbaţi, ambii de 22 de ani, din comuna Matca, bănuiţi de comiterea unei tentative de furt calificat.

În noaptea de 18/19 februarie, cei doi, având feţele acoperite şi mănuşi chirurgicale în mâini, ar fi spart geamul uşii de acces în incinta unei case de pariuri sportive,  din comuna Matca, ar fi pătruns în interior şi ar fi încercat să sustragă caseta de valori. Din cauza declanşării sistemului de alarmă,  cei doi bărbaţi au părăsit în grabă locul faptei, fără a sustrage alte bunuri.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile în cazul celor doi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.