Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni după ce au sechestrat un bărbat într-un apartament din Craiova şi i-au furat telefonul. Bărbatul mersese acolo pentru a vinde un telefon pe care o femeie dorea să îl cumpere, iar la un moment dat aceasta a ieşit din apartament şi l-a încuiat în interior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, marţi, pentru 24 de ore o tânără de 21 de ani,  din comuna Graţia, judeţul Teleorman, pentru furt şi lipsire de libertate în mod ilegal şi un tânăr de 26 de ani, din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, pentru furt şi complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.
 
Astfel, în 26 februarie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, despre faptul că o femeie i-a sustras telefonul şi l-a închis într-un apartament din municipiu.
 
"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările au fost continuate stabilindu-se faptul că bărbatul ar fi fost abordat de o femeie care si-a exprimat intenţia de a cumpăra un telefon pe care acesta îl oferea spre vânzare pe un site de vânzări. Femeia l-ar fi invitat pe cel în cauză într-un apartament din Craiova, iar în timp ce verifica telefonul, sub pretextul că bate cineva la uşă ar fi ieşit din apartament şi ar fi închis uşa pe exterior, sustrăgând în acest fel telefonul mobil”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii au mai stabilit că apartamentul respectiv aparţine unei femei de 42 de ani din Craiova, fiind închiriat în regim hotelier.
 
"În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au extins cercetările în dosarul penal întocmit şi sub aspectul săvarşirii infracţiunii de lipsire de libertate, fiind astfel identificată o tânără de 21 de ani, din comuna Graţia, judeţul Teleorman bănuită de comiterea infractiunilor de furt şi lipsire de libertate şi un tânăr de 26 de ani din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, care ar fi ajutat-o pe tânără la comiterea faptelor respective”, a mai transmis IPJ Dolj. 
 
Cei doi au fost duşi în arestul IPJ Dolj şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.