Doi tineri, unul de 18 ani şi altul de 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce au provocat un scandal la Craiova şi au agresat două persoane. În urma percheziţiilor la locuinţele celor doi, oamenii legii au găsit un pistol şi cinci cartuşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri de 18 şi 28 de ani, bănuiţi de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Poliţiştii au fost sesizaţi, în 7 octombrie, despre faptul că, în zona unei pieţe din cartierul Craioviţa Nouă, a izbucnit un conflict între doi bărbaţi, în timpul căruia au intervenit şi alte persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au aplanat conflictul şi au dus persoanele implicate la secţie pentru audieri.
 
"Din cercetările efectuate a rezultat că două dintre persoanele implicate în altercaţie ar fi fost agresate fizic de către doi tineri de 18 şi 28 de ani, din Craiova. Ulterior, în cursul zilei de ieri, poliţiştii secţiei 5, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat 3 percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi tineri, în urma cărora au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente precum şi un pistol prevăzut cu încărcător şi cinci cartuşe, care urmează să fie supus unei expertize criminalistice”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
Astfel, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţilor, urmând ca vineri să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.