Doi poliţiştii ieşeni au fost răniţi într-un accident produs, vineri după-amiază, în municipiul Iaşi, după ce maşina în aceştia se aflau a fost lovită de un alt autoturism, al cărui şofer nu a acordat prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie din cartierul ieşean Nicolina, iar din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, vinovat ar fi şoferul unui autoturism marca Volkswagen, care nu a acordat prioritate.

Cei din poliţişti, care se aflau într-un autoturism Logan, au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa la spitalul de Neurochirurgie, respectiv Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Pe numele şoferului care a provocat accidentul a fost deschis dosar penal pentru vătămare din culpă. Potrivit poliţiştilor rutieri, niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.