Doi muncitori de la societatea Apă-Canal Galaţi au căzut, marţi, într-un canal de colectare a apelor uzate în timp ce făceau lucrări. Ambii muncitori au fost scoşi inconştienţi de către pompieri, fiind transportaţi ulterior la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, cei doi muncitori de 51, respectiv 55 de ani făceau lucrări de mentenanţă la o staţie de colectare a apelor uzate. Cel mai probabil, cei doi au leşinat din cauza mirosului emanat şi au căzut în apele uzate.

Unul dintre muncitori a fost scos inconştient şi i-au fost efectuate manevre de resuscitare. Cel de-al doilea a fost adus la suprafaţă fiind, de asemenea, inconştient, dar cu funcţii vitale stabile. Ambii au fost stabilizaţi la faţa locului, fiind transportaţi ulterior la Spitalul Judeţean Galaţi.

Accidentul este unul de muncă, motiv care s-au sesizat şi inspectorii ITM Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.