Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au depistat trei cetăţeni asiatici care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen. Cei trei au vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au identificat şi reţinut, în apropierea frontierei de stat, un grup de trei persoane care se îndrepta spre teritoriul Ungariei.

Deoarece cele trei persoane nu îşi justificau prezenţa în zonă la acea oră şi nu cunoşteau limba română, poliţiştii de frontieră le-au condus la sediu în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul primelor verificări, s-a stabilit că este vorba despre doi libanezi şi un algerian, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, toţi fiind solicitanţi de azil pe teritoriul ţării noastre.

Cele trei persoane au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.