Doi brazilieni care au încercat să intre în ţară după ce înghiţiseră două kilograme de cocaină au fost depistaţi pe Aeroportul Otopeni, fiind transportaţi la Spitalul Floreasca unde au eliminat mai multe caşete cu stupefiante. Cele două persoane au fost reţinute, fiind acuzate de trafic de droguri de mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov cercetează două femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, cetăţeni brazilieni, pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

În Aeroportul Bucureşti-Otopeni, în urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuşi, s-a constatat că doi dintre ei ar deţine în stomac, caşete de aproximativ 3 entimetri cu substanţe stupefiante.

Aceştia au fost conduşi la Spitalul Floreasca pentru examinarea medicală şi pentru a se elimina obiectele ce ar conţine droguri.

Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de caşete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de caşete ce conţineau 426 grame de cocaină.

Din cercetări a reieşit că aceştia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveţia – Bucureşti, urmând să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia.

Cele trei persoane au fost audiate, iar faţă de două dintre ele s-a dispus măsura reţinerii, urmând a fi prezentate, marţi, magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.