Doi bărbaţi din Craiova au fost reţinuţi pentru contrabandă cu ţigarări, după ce poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au găsit într-un compartiment ascuns din maşina acestora, în urma unei verificări în trafic, aproape 180.000 de ţigarete netimbrate, care au fost, ulterior, confiscate, împreună cu autovehiculul şi suma de 64.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au depistat în trafic, duminică, doi bărbaţi de 37 şi 38 de ani, care ar fi transportat ilegal ţigarete netimbrate.

În urma verificării maşinii, poliţiştii au găsit, într-un compartiment ascuns, 179.800 de ţigarete fără marcaj fiscal, precum şi suma de 64.000 de lei. Ţigaretele au fost confiscate şi predate Direcţiei Regională Vamală Craiova.

Suma de 64.000 de lei şi autovehiculul cu care au fost transportate ţigaretele, au fost şi ele confiscate. Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat urmează să fie stabilit, precizează IGPR.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru contrabandă, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.