Doi bărbaţi de 44 şi 49 de ani din Reşiţa care au plecat, marţi, în căutare de ciuperci în masivul Semenic, sunt căutaţi de jandarmi, poliţişti şi salvamontişti, după ce nu s-au mai întors acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri al Inspectoratului de Jandarmi Caraş- Severin, jandarmii au fost sesizaţi încă de marţi seară că doi bărbaţi de 44 şi 49 de ani din Reşiţa, care au plecat să caute ciuperci pe Semenic, nu s-au mai întprs acasă.

”În urma apelului primit jandarmii montani au început deplasarea spre locul indicat unde au găsit autoturismul cu care cei doi bărbaţi s-au deplasat pe Platoul Semenic. Din cauza condiţiilor atmosferice, ceaţă densă, căutările au fost întrerupte, fiind reluate miercuri”, se arată în comunicat.

La aceste căutare participă personal din cadrul Postului de Jandarmi Montan Văliug, a Poliţiei Caraş-Severin, Salvamont Caraş-Severin, ISU Caraş-Severin şi rangeri.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, echipele de căutare nu au dat de urma bărbaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.