Doi angajaţi ai Poliţiei Locale Sector 6 au fost reţinuţi pentru luare de mită, după ce ar fi primit bani de la mai mulţi şoferi pentru ca aceştia să nu fie amendaţi. Un alt angajat al instituţiei este suspectat pentru aceeaşi faptă, el fiind cercetat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi angajaţi din cadrul Poliţiei Locale Sector 6, pentru luare de mită. Totodată, un alt angajat din aceeaşi instituţie este urmărit penal tot pentru luare de mită. 
 
"Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că în perioada octombrie-decembrie 2018 inculpaţii D.A. şi C.G.I., poliţişti în cadrul Poliţiei Locale sector 6, au primit sume de bani de la mai mulţi conducători auto pentru a nu aplica măsurile legale, în legătură cu contravenţiile comise de aceştia la regimul circulaţiei pe drumurile publice. La rândul său, inculpatul S.I.Ş, poliţist local în cadrul aceleiaşi instituţii, a primit în cursul lunii noiembrie 2018 o sumă de bani de la un conducător auto pentru a nu aplica sancţiuni contravenţionale faţă de acesta”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 
 
Primii doi angajaţi ai Poliţiei Locale Sector 6 au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar al treilea este cercetat sub control judiciar. 
 
Cercetările au fost efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.